AGENDA

Op deze pagina een korte opsomming van wanneer er iets te doen is. Een uitgebreide uitleg vind u op de pagina Nieuwsbrieven en op onze facebook/instagram pagina.

Over deze maand:

Deze maand staat in het teken van de Hoornse kermis!!

Zaterdag 11- Opening van de Kermis. De Kermis wordt geopend door burgemeester en wethouders bij het Park. Daarna volgt een wandeling over de kermis. Kom gezellig meekijken en mee borrelen!

Zondag 12 – Amsterdamse middag op de Dubbele buurt met meerdere smartlappen van toen en nu. Aanvang 1600 uur.

Maandag 13 – Roze Maandag op de dubbele buurt wordt een geweldige avond met een keur aan artiesten zoals Nick Stricker, Frans Zeilmaker en onze dubbele buurt Queen Tillie Telkamp! Komt allen met ons onze vrijheid vieren en de dresscode is (hoe kan het ook anders) ROZE!! (glitter mag ook)

Dinsdag 14 – Natuurlijk gaan wij weer Pleeborstel werpen. Dus Hebben jullie nog een leuk team om deel te nemen? geef je op! Er zijn leuke prijzen te winnen!!

Woensdag 15 – Kindermiddag met Limonade voor de kleintjes, een grabbelton en het rad van fortuin waar kleine prijzen voor de kinderen op te winnen zijn. Daarna is het Vrouwenavond met heeeeeeel veel verschillende Gin & Tonic’s en nog meer lekkers. Ook veel lekkernijen op ons buitenpodium.

Donderdag 16 – Mannenavond! Bokveel speciaalbieren op tap!! Drink eens wat anders dan een pils en bij keuzestress, draai aan ons bierwiel!

Vrijdag 17 – Vuurwerkavond, met muziek vanaf 2000 uur.

Zaterdag 18 – een heerlijke stapavond met als hoofdact Leida and the Shakers!!

Zondag 19 – een heerlijke middag met onze eigen Soul en Blues Zanger John Smith! Ook bekend van de nu al legendarische Koningsdag in Charlies. Aanvang 1700 uur.

Charlies sluit die avond eerder , en wel om 2200 uur. Want……

Maandag 20 Augustus is het LAPPENDAG!! We gaan open om 07:30 uur en voor de liefhebbers staan er broodjes als ontbijt op de bar.
Maar let wel, OP=OP.
Zoals jullie gewend zijn, is de dag dan weer voorbij om 16:00 uur,

De 2 weken na de Hoornse Kermis, zijn wij gesloten. In deze weken worden wij voorgesteld aan onze kinderen en gaan wij even naar de Portugese zon toe. Donderdag 6 september gaat de gewone dienstregeling weer van start in Café Charlies.

Groetjes Frans en Monica van Staveren

Houdt onze social media in de gaten!!

 

 

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.