Kermisnieuws

Langzaam begint de Hoornse kermis weer bezit te nemen van de stad. Ook wij zijn druk in de voorbereiding voor het aankomende feestgedruis.

Op de tap tijdens de hele aanstaande kermisweek en zolang de voorraad strekt:Gulpener Ur Weizen, fris fruitig doordrinkbaar tarwebier van 5,3%. Daarnaast nog: Jopen Life’s a beach, een frisse blonde session IPA en slechts 4,5%, Saison 1900, een saison van brasserie Lefebvre met 5,4% en tot slot een heerlijk zomers witbier van brouwerij Timmermans Blanche Lambicus  met ook slechts 4,5% alc.

 CHARLIES KERMISPROGRAMMA  6 tot en met 15 augustus.
Alle dagen open vanaf 14.00 uur (maandag 8 en dinsdag 9 augustus echter vanaf 16.00 uur). Ook hebben we dit jaar weer de stempelkaart. Deze is vanaf donderdag 4 augustus bij ons af te halen. Elke dag dat je ons tijdens de kermis bezoekt en een drankje drinkt, krijg je van ons een stempel, in de maand september krijg je dan van ons voor elke stempel een drankje aangeboden.

VRIJDAG 5 AUGUSTUS:  “Kermis-Opbouw-Borrel”  vanaf 17.00 uur en wij zorgen voor lekkere hapjes.

Voorts is er dit jaar op iedere dag een kermisinvulling op ons grote podium buiten in de straat. Marcel Kramer, Dario, Martin Vincken, Mr. Steel, Danny Braaf, John Brouwer, Femke en de DJ’s Jeroen, Sjon en uiteraard DJ Dolphin zullen de hele week de Dubbele Buurt op zijn kop zetten met uiteraard als hoogtepunt ROZE MAANDAG op 8 augustus met dit jaar DJ PINKY en DRAG QUEENS. Kom op tijd voor de beste plek en kom deze avond vooral in het ROZE.

Verder nog op dinsdag de 9e: Het enige echte Westfries Kampioenschap PLEEBORSTELWERPEN  op de Dubbele Buurt. (aanvang 20.30 uur) Het is de bedoeling om van diverse afstanden een wc-borstel in een toiletpot te mikken. Opgeven aan de bar of via info@charlies.nl of zorg dat je om 20.15 uur bij ons bent, dan kun je meedoen.

LAPPENDAG zijn we traditioneel al vanaf 08.00 uur geopend !!! Na het horen en meezingen van het Wilhelmus kunnen de tapkranen open. Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur treden zanger MARCEL KRAMER en DJ DOLPHIN ook op het podium in de straat en op de terrassen van de Dubbele Buurt. ’s Avonds zijn we gesloten.

Na de kermis gaan we opruimen, schoonmaken en even uitrusten. We zijn er dan weer vanaf donderdag 25 augustus om 16.00 uur. Zondag 28 aug. zijn we echter gesloten vanwege een besloten feest.

Nog even voor de agenda’s:
*Donderdag 1 t/m Zondag 4 september “LOKAAL PROEFLOKAAL” met als thema drankjes en hapjes uit Hoorn en directe omgeving. Vrije toegang.
*Zondag 18 september “Einde Zomerborrel” met de laatste nog tropische klanken van “COMBOLERO”.
*Zondag 2 oktober “BOKKEN en HAPPEN” . Kaarten zijn vanaf september te verkrijgen.
*Vrijdag 14 oktober de eerste 0229 BORREL (seizoen 2016-2017): wegens succes op herhaling het coverduo “TAKE THIS”.

Bij deze wensen we iedereen (die nog gaat) een fijne vakantie en daarna een zeer leuke kermis toe!

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.