NAJAARSNIEUWS

Wij tappen op dit moment nog Gulpener Herfstbok (6,5%), Naeckte Bok van de Naeckte Brouwers (7,5%) en Ezelenbok van de S.N.A.B (een dubbelbok van 7,5 %). Daarop volgen nog de volgende bokken waarvan we nog één vaatje van 20 liter op voorraad hebben: te weten Keuvel Herfstbok uit Blokker (7 %), Slobberbok (7,2%) van Klein Duimpje èn Hoornse Hop Bok. Verder tappen we als andere “smaken” Gerardus Blond en Jopen Jacobus RPA.

Binnenkort gaan we werken met de herfstkaart. Dan zijn er weer allemaal nieuwe flesbieren, wijn, gin, whisky en bucket. Oftewel er valt weer van alles te proeven.

VRIJDAGAVOND 14 OKTOBER de 1e0229 borrel” van seizoen 2016-2017. Vanaf 19.30 uur tot ongeveer 23.00 uur een –beginvanhetweekend- borrel met diverse hapjes en als entertainment deze avond het duo “TAKE THIS” met veel 60’s en 70’s muziek ondersteund door clips op een groot scherm.

ZONDAG 23 OKTOBER: de 1e Quiz middag van dit naseizoen met als thema “Algemene Vragen”. Aanvang 16.00 uur, prijs euro 7,50 p.p. incl. soep en broodjes. Teams van 5 personen kunnen zich nog opgeven voor deze leerzame en gezellige middag.

DONDERDAG 27 OKTOBER t/m ZONDAG 30 OKTOBER “HALLOWEEN WEEKEND” met donderdagavond om 21.00 uur aanslaan van een fust Timmermans Pumpkin Lambic met “spooky” hapjes. Gedurende het hele weekend is een kop overheerlijke pompoensoep te bestellen.

Zaterdag 30 oktober Halloween Horror Walk door de stad en ook door onze Halloween versierde straat. In samenwerking met diverse café’s in de stad die als “stempelpost” fungeren lopen de meest scary en spooky figuren door het centrum. Meer informatie is te zien via Facebook.

Zondagmiddag 30 oktober serveren we voor de donkere bierliefhebber een proeverijtje  van zwarte bieren. Voor 15 Euro per persoon een aantal porters/stouts incl. een kopje pompoensoep.

Alvast voor de de agenda’s :
Vrijdag 18 NOVEMBER  de 2e 0229BORREL met de “Guilty Pleasures Clips” .Muziek en beeld van nummers die eigenlijk niet kunnen maar waar sommigen nog een heimelijk genoegen aan beleven.

Donderdag 24 t/m zondag 27 november wegens succes opnieuw een WIJNWEEKEND. Liefst 50 “open” wijnen per glas,fles of proefglas.

Zondag 4 december “SINTERKLAASQUIZ” een quiz met het Sint thema in de breedste zin des woords…………………..??

Woensdag 7 tot en met zondag 11 december “WINTERBIERFESTIVAL” met 8 winterbieren van de tap en velen van de fles. Met van de tap enkele zware jongens o.a. Hertog Jan Grand Prestige van 2014, Broeder Jacob Winterklokje van 2015, Bierbroeders Barely Wine en Gulpener IJsbok.

Ook gaan we dit jaar opnieuw een OUD & NIEUWFEEST organiseren van zaterdagavond 31 December op zondag 1 Januari . Diverse drankjes, ruim hapjes, oliebollen, champagne en veel gezelligheid van 21.30 uur tot 03.00 uur………………….?!? voor Euro 45,– per persoon all in. Thema is dit jaar “Venetiaans” (laat je fantasie de vrije loop………) en opgeven kan reeds per mail of aan de bar. Vol is vol !

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.