Nazomernieuws

NAZOMERNIEUWS VAN  PROEFLOKAAL CHARLIES.

Van de tap hebben we nog diverse heerlijke zomerse bieren: Gulpener UrWeizen (een lekker zomerse fruitige dorstlesser van 5,3% alc.), en Saison 1900  (een echte “boeren”saison van brasserie Lefebvre en 5,4 % alc.) en Jopen Life’s a beach, een session IPA. Hierop volgen Gerardus blond en Oersoep Blanco.

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 september “LOKAAL PROEFLOKAAL” Tijdens deze dagen zijn we geopend vanaf 14.00 uur en staan er vele produkten uit Hoorn en de regio centraal. We verkopen onder andere het speltbier van brouwerij Hoornse Hop, daarnaast de White Rabbit, een wheat ale van brouwpact uit Wognum, “spirituals”  en jenevers van wijnkoperij Schermer, een echte Hoornse Gin en hapjes met kaas, vleeswaar en brood van Hoornse winkeliers. Een speciale lokale menukaart vertelt welke heerlijkheden er dit weekend zijn te bestellen !

Zondag 11 september zijn we helaas gesloten i.v.m een besloten feest. Ook de woensdagen 31 augustus, 7 en 14 september zijn we nog dicht.

Zondag 18 september “Einde Zomerborrel” met ’s middags vanaf ongeveer 16.00 uur zonerse hapjes èn live muziek van  “COMBOLERO” Voordat de “sombere” herfst invalt nog één middag genieten van zomerse Latijns Amerikaanse klanken op gitaar, contrabas, accordeon en percussie door vier gepassioneerde muzikanten. Vrij entree.

Zondag 25 september smartlappen en meezingkoren op twee buitenpodia op de Dubbele Buurt Tussen 14.00 uur en 17.00 uur en ook vrij entree.

Zondag 2 oktober onze Bokken & Happen najaarseditie.  Kaart(voor)verkoop à euro 27,50  bij de deelnemende cafés is reeds gestart. Bij ons die middag van de tap uiteraard Gulpener Bok maar ook Ezelenbok van de S.N.A.B. uit Purmerend, Slobberbok van Klein Duimpje uit Hillegom Naeckte Bok van de Naeckte Brouwers en Henkuuzerbok van de Compagnie uit Enkhuizen. Een smakelijke herfstcrostini maakt het geheel compleet.

Nog even voor de agenda’s: ook het seizoen 2016/2017 komen er weer 0229-borrels met muziek en hapjes tussen 19.30 en 23.00 uur De eerste van de nieuwe serie is vrijdag 14 oktober met coverduo en clips op groot scherm van “TAKE THIS”

Zondag 23 oktober is het weer quiztime voor teams van max. 5 personen. Opgeven nu al mogelijk, deelname euro 7,50 p.p. voor hapjes, soep en broodjes.

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.