Nieuws van April

De nieuwe voorjaars-info van Proeflokaal CharlieS:

Het Bokken & Happen evenement van 2 april was weer zeer succesvol met veel enthousiaste en proevende deelnemers. Op de tap hebben we nog wat laatste resten lentebier te weten: Gulpener Lentebok  (een fris, lichtzoet lentebier van 6,5%)  Dampegheest Ut 1e Kieft Ai (moutig,fruitig met een vleugje caramel en 7%)en Blanche Lambicus (fruitig en zuur door spontane gisting en slechts 4,5%) Daarna gevolgd door Breugem Saens Zoentje,van Moll Doerak,’t Volen Zeebonk.

Tijdens de beide Paasdagen zondag 16 en maandag 17 april is er de mogelijkheid voor een H(ei) BIER of H(ei)WIJN . Drie bieren of drie wijnen proeven samen met een aantal lekkere (paas)hapjes. Graag wel even van te voren opgeven en de kosten zijn 18,50 pp.

MARCEL KRAMER is vooral bekend om zijn buitenoptredens met Lappendag. Op de avond voor Koningsdag (“KINGSNIGHT”) WOENSDAG 26 APRIL vanaf ongeveer 21.00 uur verzorgd deze allround zanger/gitarist ook binnen in ons café een afwisselend nederlandstalig, feestelijk en vooral oranje repertoire.

Op Koningsdag  zijn we vanaf 11.00 uur open voor koffie met oranje tompouce en oranjebitter, terrasje, lekker biertje, borreltje, praatje, muziekje, gezelligheid.

De laatste pubquiz voor teams van maximaal 5 personen van dit winterseizoen is zondag 30 april. Zo tussen Koningsdag en 5 Mei is het thema van de quiz Ik hou van Holland. Deelname euro 5,– voor twee wat grotere hapjes en quiz. Graag wel even aanmelden !

Vrijdag 5 mei zijn we vanaf 14.00 uur open voor het vieren van de bevrijding.

Zaterdag 13 mei kijken we gezamenlijk vanaf 21.00 uur op groot scherm de finale van het Eurovisie Songfestival  met daarbij natuurlijk scoreformulieren en zwaaivlaggetjes. Ook delen we een aantal smakelijke hapjes rond. Kijken hoe “O’G3NE” het er voor dit jaar vanaf gaat brengen (mits de zussen in de finale komen).

Zondag 14 Mei “MOEDERDAG  Highwine”. We serveren drie glazen wijn met bijpassende hapjes voor 18,50 per persoon. Graag wel even opgeven.

Nog even voor de agenda’s:

Donderdag 11 t/m zondag 21 mei “de Week van het Nederlands Bier”  met van woensdag 17 tot en met zondag 21 mei een Amsterdams bierfestival met op de tap en van de fles speciaalbier van louter Amsterdamse brouwerijen !

Zondag 28 mei Rock en Roll Sunday met bij ons de formatie: the Hi-Tombs featuring Junior Marvel.

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.