Nieuws van januari

Allereerst voor iedereen nog een zéér voorspoedig en gezond 2017 toegewenst.Het nieuwe jaar is alweer twee weken week oud dus het wordt tijd voor een nieuw activiteitenoverzicht .

Inmiddels is de nieuwe winterkaart ingegaan. Er zijn weer heerlijke nieuwe bieren, wijnen, whisky en gin om te proeven.

Heden als speciaalbieren van de tap: Gulpener Wintervrund  (winterbier van de Gulpener brouwerij, krachtig en kruidig met 8,5% alc.) en Gerardus Blond (een blond abdijbier van het klooster in Wittem en gebrouwen bij Gulpener van 6,5%.

Of we het er allemaal mee eens zijn of niet maar 20 januari wordt Donald Trump president van de Verenigde Staten.  Wij hebben daarom nu 3 Amerikaanse bieren van de tap: van Boulevard Brewery in Kansas TANK  7  (een ietwat bitter ongefilterde saison met 8,5% alc.) en van dezelfde brouwerij de Bully Porter  (een zachte erg toegankelijke porter met 6% alc.) Verder van Anchor Steam Brewery in San Francisco een Dry Hop  variant met 5,4% alc.

Van WOENSDAG 25 januari tot en met ZONDAG 29 JANUARI : “GROOT(S) GENIETEN, een aantal zeer speciale en overheerlijke speciaalbieren in flessen van 0,75 cl. Voor samen (of meer) te bestellen met twee (of meer) glazen.Te verkrijgen zijn o.a. Broeder Jacob Lazarus, Sancti Adelberti Pastorale, Bush Triple, Urthel Hop It

Als afsluiting van dit weekend op zondag 29 januari ook onze WINTERSALE. Al onze restant bieren van de afgelopen seizoenskaarten gaan die middag voor slechts  3,– over de bar. Hier geldt natuurlijk OP is OP.

Woensdag 1 en woensdag 8 februari zijn we gesloten

Op ZONDAG 12 FEBRUARI opnieuw “ PUB QUIZ
Tijdens deze quizmiddag spelen we  met teams van maximaal 5 personen een leuke quiz met vragen van allerlei aard . Er is nog plaats voor enkele teams. De kosten zijn euro 7,50 p.p. voor een totaal verzorgde interessante quiz en soep & broodjes. Graag even laten weten of je mee wil doen.

Nog even voor de agenda’s :
# Vrijdag 17 februari de eerstvolgende 0229-borrel met
# Donderdag 2 maart aanslaan van één uniek fustje JOPEN JOHANNIETER VINTAGE.
# Zondag 12 maart Voorjaarsquiz,  aanvang 16.00 uur, prijs: 7,50 incl. soep en broodjes.
# Donderdag 16 tot en met zondag 19 maart WIJNFESTIVAL met op zondag 19 maart WIJNPROEVERIJ
# Zondag 2 april Lentebokken en Happen. Aanvang 15.00 uur. Prijs 27,50

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.