Nieuws van Mei

BREAKING NEWS
De meesten van jullie waren al op de hoogte dat we voornemens waren ons bedrijf op termijn te verkopen. Sneller als verwacht maar: per 28 juni aanstaande wordt Proeflokaal CharlieS overgenomen door Frans en Monica uit Purmerend.
Voor onszelf werd/wordt het tijd voor een nieuwe indeling van ons leven met frisse en andere avonturen. Het caféwerk tot in de late uurtjes werd langzamerhand toch een beetje te zwaar. Vanaf 14 juni komen de nieuwe eigenaren al meewerken en wij zullen ze van 1 juli tot eind augustus begeleiden en adviseren om  CharlieS zo goed mogelijk, of zelfs beter…………… maar zeker anders voort te zetten !

Op de tap dit moment: de Zeebonck , een amberkleurig ietwat zoetig bier van brouweij ’t Völen uit Volendam en 6,5% , verder een “SPECIAL” van de Gulpener Brouwerij te weten de Gulpener Berliner Weisse (door speciale vergisting een zurig witbier van 5%). Verder  de Tripel  Kanunnik van brouwerij van Wilderen (een mooie authentieke tripel van 8%).Ook nog op tap het nieuwe Radboud de 1e(krachtig witbier van 6,6% uit Medemblik).

Zondag 7 mei en woensdag 10 mei zijn wij gesloten en ook woensdag 24 mei zijn we gesloten voor een besloten feest.

Zaterdag 13 mei kijken we gezamenlijk vanaf 21.00 uur op groot scherm de finale van het Eurovisie Songfestival  met daarbij  diverse hapjes.  Kijken hoe de dames van ”O’G3NE” het er dit jaar vanaf  gaan brengen. Compleet met scoreformulier en zwaai-vlaggetjes !

Tijdens de landelijke “Week van het Nederlands Bier”  organiseren we van woensdag 17 mei t/m zondag 21 mei  HET AMSTERDAMS BIER FESTIVAL. Deze 5 dagen zijn we vanaf 14.00 uur open en presenteren we maar liefst 7 kleinere bierbrouwers uit Amsterdam met van elk een bier op de tap en van de fles en typische hapjes als osseworst en zuur zullen niet ontbreken. Enkele brouwers zijn op donderdagavond 18 mei tussen 19.30 en 22.30 uur aanwezig voor een zogenoemd CharlieS brouwersuurtje. We tappen die dagen: Witte Beer van Gebrouwen door Vrouwen, Juffie van de Twee Knaapjes, Thai Thai Tripel van Oedipus, Gladjanus van de Eeuwige Jeugd, Howling Wolf van two Chefs, King Kong van de Cinema Brewers en Hophead Heaven van Amsterdam Brewboys. Op zondag 21 mei voor, tijdens en nà de Marathon van Hoorn die bij ons om de hoek finisht onze eigen biermarathon-middag met de laatste druppels (of glazen) Amsterdams bier. Ook nu is er weer een aanbieding, 5 proefbiertjes incl. het unieke CharlieS proefglas voor 15 Euro.

Zondag 28 mei de 10e (en laatse) Rock en Roll Sunday in de binnenstad met meer dan 20 bands in de diverse kroegen. Bij ons vanaf 16.30 uur de formatie: Hi Tombs, featuring Junior Marvel , viermans (primitive) rockabilly formatie uit Helmond.

Voor de agenda’s: Tijdens de beide Pinksterdagen zondag 4 en maandag 5 juni zijn we gesloten.   Van 16-18 juni de Hoornse Stadsfeesten met twee podiums op de Dubbele Buurt.  Woensdag 21 tot en met Zondag 25 juni de laatste week met ons achter de bar.

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.