Nieuwsbrief September

Hallo Hoorn!

Wat een ongelooflijke augustusmaand hebben wij achter de rug. De kermis is met voorsprong uitgeroepen tot de leukste sinds tijden. We hebben ons met onze Dubbele Buurt weer van onze beste kant laten zien en wat kunnen jullie goed feesten zeg! Dit was onze eerste kermis en we hebben met volle teugen genoten!!

En nu is het al weer september. Onze kinderen gaan weer naar school en de dagen worden korter.

We zijn in volle vaart bezig met het voorbereiden van de komende Bokken en Happen.

Deze alweer twaalfde editie is zondag 1 oktober, van 15.00 uur tot 21.00 uur.
De kaarten zijn al in de voorverkoop. Ze gaan erg hard. Koop dus nu kaarten!
Ook dit jaar hebben de deelnemende cafés erg hun best gedaan om de mooiste bockbieren voor jullie te selecteren. We zijn erg onder de indruk van de verschillende keuzes van elk café. Ook over de bijpassende hapjes is goed nagedacht.

De prijs van een kaart in de voorverkoop is hetzelfde als vorig jaar. In de voorverkoop kosten de passe partouts €27,50. Op de dag zelf zijn eventuele resterende kaarten nog aan te schaffen voor een prijs van €30,-.
Let wel, het aanbod van overgebleven kaarten zal schaars zijn want de kaarten gaan erg hard. Hou onze website en onze Facebookpagina dan ook in de gaten. Zodra we uitverkocht zijn, vermelden we dat daar ook!

Maar eerst de maand september. Wat gaan wij nog deze maand doen; wat kunnen jullie nog verwachten?

Als allereerste gaan wij natuurlijk weer pubquizzen in de wintermaanden!
De eerste staat gepland op zondag 17 september. Dat is wel kort dag, maar het is altijd erg gezellig op een doorgaans grijze zondag. Dus kom en doe gezellig mee. Het meedoen is weer inclusief hapjes en een lekkere kop soep!

We beginnen om 16.00 uur en de teams mogen maximaal uit 5 personen bestaan. Als je dus met z’n zessen komt, maken wij er twee teams van drie personen van.

Deelname is €7,50, inclusief de hapjes en soep. Inschrijven via info@charlies.nl, facebook, of gewoon aan de bar.
Ook willen wij graag weten of er specifiek animo is voor muziekquizzen, oftewel de popquiz.
Laat in een reactie weten of jullie dit ook leuk vinden. Is er genoeg belangstelling, dan organiseren we zo’n gezellige middag of avond. Andere suggesties uiteraard ook van harte welkom!

Tevens willen wij jullie laten kennismaken met onze bier&bitterballen bootcamp!
De eerste is op zondag 24 september.
We gaan een uur lang serieus bootcampen, onderschat dit niet! En als je dit overleefd hebt, vieren wij dit met vier speciaalbieren en onbeperkt bitterballen!!
Dit alles onder begeleiding van personal trainer Daniel IJsselstein, onder andere bekend van het Nederlands heren volleybalteam. Deelname kost €20,- per persoon. Dit is inclusief een uur bootcamp, vier speciaalbieren en onbeperkt bitterballen!!! Inschrijven is een must! We vragen wel een aanbetaling, want we willen er graag zeker van zijn dat je komt.
Het maximale aantal deelnemers is 20 personen, dus wees er snel bij!
Inschrijven kan via de mail, facebook of aan de bar! Leuk als je meedoet!!

Ook het Biergilde Hoorn gaat weer van start! Zet woensdag 20 september (vanaf 19:30) in je agenda!

 

Wederom hebben Eli en Rob weer een geweldig programma samengesteld. We trappen af met een proeverij van zes thuisbrouwsels, gebrouwen door enkele brouwers en brouwsters in spė die hopen door te breken in de nog steeds groeiende Nederlandse speciaal bierscène.
Vind je het leuk om nieuwe bieren te ontdekken en proeven? Heb je tijd op de derde woensdagavond van de maand (deze maand dus 20 september, vanaf 19:30)? Geef je dan op via www.biergildehoorn.nl. Aanmelden is verplicht! Ook zouden wij het leuk vinden om wat meer dames te verwelkomen. Die zijn momenteel helaas nog in de minderheid.

Ook zal september de maand van speciaalbierbrouwer Broeder Jacob zijn. Broeder Jacob is een kleinere Vlaamse bierbrouwer. Monica en ik zijn zeer gecharmeerd van deze brouwerij en de bieren die ze brouwen. We willen hen steunen door meerdere bieren van Broeder Jacob op de tap in de spotlights te zetten.

Er zitten een paar zeer bijzondere tussen! Wij hebben beslag weten te leggen op de volgende bieren:

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de actuele stand van zaken op de tap!!

Groetjes en tot snel!

Monica en Frans van Staveren

,

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.