Winternieuws

Van WOENSDAG 7 tot en met ZONDAG 11 DECEMBER organiseren we ons  “WINTERBIERFESTIVAL” met 8 speciale winterbieren van de tap en 18 stuks op fles. Van de tap enkele zware jongens te weten Hertog Jan Grand Prestige van 2014, Broeder Jacob Winterklokje van 2015, Bierbroeders Barely Wine, Kompaan Handlanger, Klein Duimpje Kerstbier, Dampegheest Winterwit, Gulpener Wintervrund en Gulpener IJsbok. Voor euro 15,– krijg je 5 verschillende proefbieren en mag je het CharlieS proefglas (collectors item) mee naar huis nemen. Daarnaast nog een groot aantal kerst/winterbieren van de fles: Uiltje Fuck De Kerstboom Staat In De Fik, Gouden Carolus Christmas, Dutch Bargain Imperial Pale Ale, Kees Caramel Fudge Stout, Winterbier van Brouwerij Reuz, Witte Beer van Gebrouwen door Vrouwen, Brrrr….. van de Koperen Kat enzovoort, enzovoort.

Ook gaan we dit jaar opnieuw een OUD & NIEUW-FEEST organiseren van zaterdagavond 31 December op zondag 1 Januari . Diverse drankjes, ruim hapjes, oliebollen, champagne en veel gezelligheid van 21.30 uur tot 03.00 uur………………….?!? voor Euro 45,– per persoon all in. Thema is dit jaar “Venetiaans” (laat je kleurrijke fantasie de vrije loop………) en opgeven kan nog steeds per mail of aan de bar. Vol is vol !

De Dubbele Buurt gaat straks in 2017 deel uitmaken van het nieuw te vormen “THEATERKWARTIER” (een kwalitatief horeca/winkelgebied tussen Vale Hen/Dubbele Buurt,(Noorder)Veemarkt en Breed en uiteraard ’t Park zelf. Als voorloper hiervan is tijdens HERBERG HOORN op zondag 18 december de Dubbele Buurt omgetoverd tot theaterstraat met diverse toneel/kleinkunst/muziek optredens IN de horecazaken en BUITEN de “activiteiten” van musicalkoor West End. Bij ons in het café twee keer 20 minuten (om 14.15 uur en 15.55 uur) een optreden van kasteleinspaar Wim & Corrie met “Last Tango in ……………”. Ook zal de kerstman deze middag niet ontbreken !

Donderdag 22 december zijn we tot 19.00 uur gesloten.

Onze “aangeklede”  CharlieS kerstborrel is dit jaar zaterdag 24 december vanaf 17.00 uur en dan net zolang als het leuk is. U zorgt voor de kerstkledij (foute kersttrui?) en gezelligheid en wij zorgen voor de kerstelijke hapjes.

Beide Kerstdagen & Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Op ZATERDAG 7 Januari is de CharlieS Nieuwjaarsborrel van 20.00 uur tot 22.00 uur zijn de drankjes van ons om samen te toasten op het nieuwe jaar 2017.

Nog even voor de agenda’s: Zondag 22 Januari TOP 2000 Muziekquiz. Teams van maximaal 5 personen kunnen zich al opgeven. Kosten voor deze gezellige quizmiddag incl. soep en broodjes zijn euro 12,50 p.p. De aanvang is 16.00 uur.

Rest ons nog om iedereen Fijne Gerstdagen te wensen en vooral een bierrijk 2017 !

Install SOAP

Schijf je in voor de nieuwsbrief

Binnenkijken bij Café Charlies.